Opinions

Original i espectacular!!

“Sencillament correcte, la finca impresionant i el poble i excursions ens han enamorat. Gràcies per conservar aquest patrimoni. La casa és genial, espero que la gent la valori tant com ho hem fet nosaltres.

Ens hi trobareu aviat. Haurem entrenat les cames pels que dormíem a dalt de la Torre!! 😉

Sergi Covos, i Xavier i familia Abril 2016

Agradable

“Moltes gràcies Joan i Pere per la vostra amabilitat.”

Berta, Marc, Júlia i Pau. Gener 2016

Fantàstic

“Per cinquè any consecutiu, hem anat de Turisme rural, i és el cop  que ens ha sorprès més!!
La Torre és simplement impressionant, i la finca, els jardins, la pau que s’h respira val molt la pena.
Els nens han disfrutat més que mai, jugant a castells i pricnceses, i nosaltres hem gaudit d’un profitós cap de setmana.
Molt recomenable si voleu sortir de la normalitat i veure i gaudir de coses autèntiques, com el poble de Tavertet.”

Victor i Laia. Setembre 2015

Genial

“Vam cel·lebrar els 80 anys del meu sogre. Vam anar-hi dotze més la gossa. No només ens ho vam passar genial, sino que vam gaudir de la casa  enormement, és preciosa. I l’entorn una autèntica passada. No haguessim pogut escollir millor paratge per una cel·lebració així. Ens va estar plovent a bots i barrals però tot ia així, no havia res que no ens agradés o que ens fes sentir incòmodes.”

Repetirem

“Tot molt bé, érem 3 famílies amb nens, i la veritat es que esperem repetir aviat.”

Confortable

“Hem estat a la Finca de la Torre de la Vall, on també hi ha El Refugi, una casa més petita que la Torre però super-confortable.
Hi ha un jardí a la sortida de darrera on els nens no han parat ni un moment i els més petits també han disfrutat molt. La casa ideals per petits, ja que la casa és una sola planta i és molt còmode.
Tavertet,és una delícia de poble, el somiat per un Pixapins com nosaltres_:), l’entorn i tot és molt bonic, i en 15 min a peu per un camí molt bonic arribes al poble.Gràcies amb en Joan i la Maïna pels bons consells, i felicitat per les cases!!  Quina enveja;)!!”

Salvador Garcia